browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Populaire excursies in 2011

Posted by on 4 mei 2011

Top 5 populairste excursies 2011

U wilt graag deelnemen aan een excursie, maar u weet niet wat u moet kiezen? Wij helpen u een handje en hebben de populairste excursies in 2011 voor u op een rijtje gezet!

Excursie Bali

Bali is een populaire vakantiebestemming. Maar het eiland heeft behalve zon, zee en strand nog veel meer te bieden. Uitgestrekte rijstvelden, wilde natuur, traditionele dorpjes en de beroemde Batur-vulkaan, allemaal zeker het zien waard. U kunt onder begeleiding van een lokale Nederlandstalige gids alle bezienswaardigheden bezoeken. Met het enorme aanbod aan excursies die worden aangeboden, kunt u het uzelf heel makkelijk maken!

Excursie Parijs

Excursies naar Parijs, de stad van de liefde, zijn nog steeds mateloos populair! Met de bus bent u er vanuit Amsterdam binnen vijf uur rijden. Onder begeleiding van een gids kunt u de Eiffeltoren, de Notre Dame, de Champs Elysees en het Louvre bezichtigen. Maar u kunt er natuurlijk ook lekker op eigen houtje op uit trekken. Ook een spokenjacht is er leuk om te doen in Parijs

 

Excursie Praag

Het Tsjechische Praag is echt een droomstad. De Moldau rivier stroomt tussen de wijken door, welke worden gekenmerkt door hun smalle straatjes, trappetjes en winkeltjes. Overal zijn nog sporen van het communisme te vinden, dus liefhebbers van geschiedenis kunnen hier hun hart ophalen. Gedurende uw excursie Praag vindt u vast ook nog wel even de tijd om te gaan winkelen. Zeker doen, want Praag is (in vergelijking met Nederland) lekker goedkoop!

Excursie New York

New York is een stad waar u nooit uitgekeken raakt. Als u zoveel mogelijk wilt zien in een korte tijd, is het aan te raden om vooraf een goede planning te maken. U kunt tevens gebruik maken van de bekende Hop-on, Hop-off bussen. Deze dubbeldekkers brengen u van de ene attractie naar de andere. Zo bespaart u een hoop tijd en bovendien heeft u tijdens de ritjes een geweldig uitzicht over de stad!

Groepsexcursie Normandie

Op 6 juni 1944 landde een leger voor de kust van Normandie. Dit was het begin van D-Day, wat leidde tot de bevrijding van West-Europa. Overal in Normandie, met name aan de kust, zijn er nog vele monumenten te vinden die herinneren aan die cruciale strijd. Tijdens een excursie Normandie kunt u deze monumenten ontdekken, evenals vele andere bezienswaardigheden.

Comments are closed.