browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Een reis vol met excursies

Posted by on 11 mei 2011

Tijdens hun vakantie maken veel mensen gebruik van de mogelijkheden om excursies te maken. Op die manier kan men even een dagje weg en een attractie of stad in de buurt ontdekken. Dit kan geheel georganiseerd. U kunt kiezen voor vervoer en gids, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken en alles voor u geregeld wordt. Maar u kunt u natuurlijk ook laten afzetten en op eigen houtje uw bestemming verkennen. Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft! Tegenwoordig biedt iedere populaire vakantiebestemming vele excursies aan. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.

Excursie Benidorm

Benidorm is nog steeds een ongekend populaire vakantiebestemming. Maar als u wel eens wat meer wilt zien dan alleen zon, zee en strand, dan is het handig om te weten dat er ook tal van excursies worden georganiseerd. Zo kunt u bijvoorbeeld mee met de Lemon Express, een treintour door de bergen, of een excursie naar Alicante, een paradijs voor shopliefhebbers. Of ga mee op de boot naar het mysterieuze Isla de Benidorm, waar u ook de mogelijkheid heeft om te snorkelen en duiken.

Excursie Costa del Sol

Verblijft u aan de Spaanse Costa del Sol, dan kunt u wat excursies en dagtochten betreft alle kanten op! Wat dacht u bijvoorbeeld van een excursie in het landinwaarts gelegen Grenada? Na aankomst kunt u eerst op uw gemak de stad verkennen. Bezoek de kathedraal en snuffel rond bij de traditionele winkeltjes. Daarna wordt u meegenomen op een officiƫle rondleiding door het Alhambra paleis en de Generalife tuinen. U kunt tevens een dagje uittrekken voor excursies naar Sevilla, Cordoba of de Nerja Grotten bij El Palo.

Rondreis Ierland

Tijdens een rondreis Ierland maakt u excursies naar alle belangrijke bezienswaardigheden. U hoeft dus niets te missen! Ontdek de hoofdstad Dublin, de Ring of Kerry, het stadje Cork, de Cliffs of Moher en het schiereiland Mizenhead. En dat alles onder begeleiding van ervaren professionals, die u alles over de historie, cultuur en mensen van dit prachtige land kunnen vertellen.

Comments are closed.