browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Excursies in de natuur

Posted by on 2 mei 2011

Bent u graag actief bezig? Het liefst in de ongerepte natuur? Dan is een excursie in de natuur een geweldige manier om uw vakantie door te brengen. Wilt u het Zuid-Amerikaanse tropisch regenwoud, de Australische outback, de Afrikaanse savannes of misschien zelfs wel de Noordpool wel eens van dichtbij beleven? Onder begeleiding van ervaren gidsen kunt u de natuurgebieden ontdekken die u altijd al met eigen ogen hebt willen zien. Of u nu back to basics wilt of gewoon lekker comfortabel wilt overnachten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben enkele bijzondere excursies in de natuur voor u op een rijtje gezet.

 

Excursie in de natuur: Vancouver Island

Op het Canadese Vancouver Island is alles adembenemend groot. De bomen zijn er gigantisch! Het uitzicht op de kust, de natuurlijke historie en de vele wilde dieren die er leven maken Vancouver Island een van de mooiste bestemmingen voor een excursie in de natuur. Altijd al eens orka’s en dolfijnen in het wild willen zien? Ook daarvoor bent u bij Vancouver Island op de juiste plek. Vanaf de Ferry kunt u er waarschijnlijk al een aantal spotten!

Regenwoudexcursie in de natuur

Het regenwoud van Costa Rica beschikt over een verbazingwekkende variëteit aan diersoorten en natuurschoon. Rivieren, stranden, vulkanen en regenwoud kunt u te voet, te paard of per jeep ontdekken. De beste periode om Costa Rica te bezoeken is tussen november en mei, gedurende de “droge” maanden.

 

Vogelexcursie in de natuur

Als u een vogelliefhebber bent, dan is een vogelexcursie natuurlijk ideaal voor u. Er zijn verschillende interessante bestemmingen. Suriname bijvoorbeeld, beschikt over meer dan 700 verschillende vogelsoorten. Maar ook de Pyreneeën zijn een erg geliefde bestemming onder vogelaars. Daarnaast zijn er nog veel meer dieren in het wild te ontdekken.

Nederlandse excursies in de natuur

Wilt u graag een excursie in de natuur doen, maar liever niet te ver weg? Ook in Nederland zijn er vele mogelijkheden om natuurgebieden op een bijzondere manier te verkennen. Denk bijvoorbeeld aan de natuurgebieden op de Waddeneilanden en de Veluwe. Zo ontdekt u nog eens een heel andere kant van Nederland!

Comments are closed.