browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Excursie met je bedrijf

Posted by on 6 mei 2011

Een excursie met uw bedrijf is een uitstekende manier om het personeel te belonen voor bijvoorbeeld het succesvol afronden van een project, of het behalen van targets. Werknemers zullen zich meer gewaardeerd voelen, wat weer een positieve invloed heeft op hun prestaties. Maar er zitten nog meer voordelen aan. Een excursie met het bedrijf zorgt dat mensen elkaar buiten de werkvloer op een andere manier leren kennen. Samen op excursie gaan zorgt voor teambuilding, een cruciaal element op de werkvloer. De activiteiten kunnen dusdanig samengesteld worden, dat werknemers op een speelse manier competenties ontwikkelen die een goede invloed hebben op hun werk. Samenwerken, brainstormen, onderzoeken en oplossingsgericht denken zijn daar voorbeelden van. En bovendien is het nog eens heel erg leuk!

Een andere reden op met het bedrijf op excursie te gaan is om gezamenlijk een ander deel van het bedrijf te bezichtigen, waar de werknemers eigenlijk nooit direct mee te maken hebben gehad. Denk bijvoorbeeld aan het Nederlandse kantoor van Douwe Egberts, dat op excursie gaat naar de koffieplantages om mee te maken hoe het er daar aan toe gaat. Of werknemers van de Marketing-afdeling van een biermerk, die een excursie maken naar de brouwerij. Dergelijke excursies zijn zeer bevorderlijk voor de betrokkenheid van de werknemers bij het bedrijf.

Een excursie met het bedrijf hoeft natuurlijk niet werkgerelateerd te zijn. Actieve vakanties, zoals survivaltochten in de Ardennen, zijn erg populair onder bedrijven en ook nog eens heel erg leuk!

Comments are closed.